Kiinteistönhuolto

Kiinteistönhuolto – Luotettavaa ja Joustavaa Palvelua Taloyhtiöille

Täyden Palvelun Kiinteistönhuolto Metsuri- ja Talkkaripalvelut Hirvonen tarjoaa kattavat kiinteistönhuollon palvelut taloyhtiöille. Meidän asiantuntijamme huolehtivat kiinteistönne ylläpidosta ja huollosta joustavasti ja tehokkaasti. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan kiinteistönhuollon perustarkastuksista monipuolisiin huoltotehtäviin.

Räätälöidyt Palvelupaketit Tarjoamme eri laajuisia palvelupaketteja, jotka räätälöimme juuri teidän taloyhtiönne tarpeiden mukaan. Kevyempi kiinteistönhuolto sisältää esimerkiksi kuukausittaiset tarkastuskäynnit ja vikojen raportoinnin, kun taas laajempi palvelupaketti kattaa kausityöt kuten nurmikonleikkuun ja lumenaurauksen sekä 24h päivystyksen.

Kausityöt ja Ympärivuorokautinen Päivystys Olemme erikoistuneet kausiluonteisiin huoltotöihin, kuten nurmikonleikkuuseen kesällä ja lumenauraukseen talvella. Tarjoamme myös 24 tunnin päivystyspalvelun, varmistaen nopeat ja tehokkaat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa.

 

Lisäpalvelut: Mökkitalkkaripalvelut ja Kattolumien Pudotukset Lisäksi tarjoamme mökkitalkkaripalveluita ja kattolumien pudotuksia. Nämä palvelut takaavat, että kiinteistönne pysyy turvallisena ja hyvin hoidettuna ympäri vuoden.

Ota Yhteyttä ja Kysy Lisää Olemme täällä palvellaksemme teitä. Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistönhuollon palveluistamme. Autamme mielellämme löytämään juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Call Now Button